Alles wat je moet weten over mijn Brabantia verslaving

door Joandi Loes Tholen
Alles wat je moet weten over mijn Brabantia verslaving

Een tijdje geleden zei ik het al op Instagram, ik heb een Brabantia-verslaving. Nu ga je misschien denken waar komt zij nou mee? Maar echt, ik meen het! Ik hou van alles waar Brabantia op staat.

Toen ik eind 2015 op zoek ging naar de perfecte strijkplank, want ja ik ben zo iemand die vindt dat alles bij het interieur moet passen dus ook de strijkplank, botste ik op het merk Brabantia. En god wat hadden ze leuke spulletjes! Ik dacht vroeger altijd dat Brabantia één of ander duf merk was dat dringend een keertje moest opgestoft worden. Boy was I wrong. Zodra ik een blik op hun assortiment had geworpen, was ik om! Ik moest en zou alles van Brabantia hebben. En dat mag je vrij letterlijk nemen.

Van strijkplank, tot hemdenvouwplankje (deze ligt nog steeds nieuw in de kast) droogrek, wasmanden en soeplepels. Alles moest en zou bij elkaar passen. Tot groot ongenoegen van mijn vriend die er ondertussen wel weer even genoeg van had. Dus ben ik maar een tijdje gestopt met spulletjes kopen. Nouja Brabantia spulletjes, haha. In totaliteit niet natuurlijk. Want welke vrouw kan nu zonder op tijd en stond nieuwe spulletjes kopen?

Ik vind hun spullen zo mooi omdat ze lekker tijdloos en kwaliteitsvol zijn. Ook ben ik ervan overtuigd dat er voor iedereen wel iets te vinden is in hun assortiment. Nu hou ik voornamelijk van heel veel wit met een accentje grijs en blauw. Maar ook mensen met een liefde voor geel, rood of roze, iedereen vindt zijn ding.

Een paar maanden geleden heb ik de zolderlounge gerenoveerd, maar dat hebben jullie vast allemaal al gezien. En wat paste er nou beter bij mijn geüpdatet bureau dan een BRABANTIA prullenbak? Precies, helemaal niks! En omdat ik jullie had beloofd nog meer foto’s daarvan te laten zien, show ik bij deze mijn prachtige nieuwe prullenbak. Waar een mens allemaal blij van kan worden he?

Nou hoor ik graag, wat vinden jullie ervan? En hebben jullie ook zo een stiekeme (vreemde) verslaving?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook leuk?

18 Reacties

The Identicals 17 juli 2017 - 22:32

Wij snappen de verslaving wel hoor! Brabantia is zeker een mooi merk en hun prullenbakken blijven mooi. En vooral in het wit!

Reply
Joandi Loes Tholen 18 juli 2017 - 09:19

Ja he! En het past allemaal zo mooi bij elkaar. Ik heb ook al ondervonden dat dit de enige prullenbakken zijn die niet roesten.

Reply
nicole 18 juli 2017 - 13:29

Nee ik niet. Hoogstens dat ik dol ben op paashazen van chocola en zo. Maar ik heb niet een verslaving aan iets als Brabantia.

Reply
Joandi Loes Tholen 1 augustus 2017 - 15:45

Nou maar chocolade is blijkbaar ook echt verslavend!

Reply
Sofie 18 juli 2017 - 14:31

Ik heb zelf niet echt een verslaving aan zoiets maar ik snap het wel, want hun spullen zijn erg mooi!

Reply
Joandi Loes Tholen 1 augustus 2017 - 15:45

Ah lief van je!

Reply
Dyonne Bakker 18 juli 2017 - 14:53

Haha zo grappig dat je dat hebt. Zo heeft ieder zijn verslaving. Ik heb zelf geen verslaving aan iets vreemds, eerder aan eten ;p (of is dat ook vreemd?!)

Reply
Joandi Loes Tholen 1 augustus 2017 - 15:44

Nou dat is stiekem ook vreemd, haha. Aan wat ben jij verslaafd van eten?

Reply
Elke 18 juli 2017 - 17:35

Iedereen zal wel zijn (vreemde) verslaving hebben denk ik. 😉 Maar ik snap je verslaving zeker en vast! Ze hebben prachtige spullen!

Reply
Joandi Loes Tholen 1 augustus 2017 - 15:44

Haha ja nou kijk, ieder zijn ding toch? Ik vind het ook stuk voor stuk mooi.

Reply
Sanne 18 juli 2017 - 18:57

haha zo herkenbaar, wel een leuke verslaving. Prachtige prullenbak, echt stijlvol hoor.

Reply
Joandi Loes Tholen 1 augustus 2017 - 15:43

Haha, ja op zijn minst een beetje raar te noemen maar iedereen heeft wel een gek trekje toch?

Reply
Liset 18 juli 2017 - 19:10

Ik heb helemaal niks van Brabantie, maar leuke prullenbakken hebben ze zeker! Ik kan nog wel een kleine voor op de bovenverdieping gebruiken. Nu maak je me wel nieuwsgierig naar al die spullen die je dan van het merk hebt. Ik zeg: foto!!! ;).

Reply
Joandi Loes Tholen 1 augustus 2017 - 15:43

Ohlala, ik kan je wel eens een keertje vanalles doorsturen. Die kleintjes heb ik namelijk ook in de toiletten en die zijn super!

Reply
Armande 18 juli 2017 - 21:35

Oh ik hou ook van Brabantia! Mijn associatie was ook seventies bruin met oranje bloemen, maar niks is minder waar.
Ik heb dagelijks schik van mijn keukenrolhouder van Brabantia. Je kunt de velletjes er met één hand in één beweging afscheuren.

Reply
Joandi Loes Tholen 1 augustus 2017 - 15:41

Nou heerlijk is dat toch! Ik dacht ook eerst van dat oubollig merk, maar kijk nu. Het is fantastisch gewoon.

Reply
Xenia 18 juli 2017 - 22:59

o haha, grappig zeg.
Ik vind Brabantia leuk en handig maar kan net zo goed een andere prullenbak kopen hoor.
Je prullenbak is overigens wel erg mooi!

Reply
Joandi Loes Tholen 1 augustus 2017 - 15:40

Hihi nee ik ben zo iemand die graag wilt dat alles bij elkaar past, ook al past het dan weer niet bij elkaar toch matched het ouzo? Klinkt allemaal erg vreemd maar in mijn hoofd is het best logisch, haha.

Reply

Laat een Reactie achter