22365522_1565608906793730_5698018289621651346_n

Ik ben Alice, 22 jaar en ik woon samen met manlief Bart en mijn dochter, Caitlynn van 2, in een ruime maisonnette woning in het mooie Katwijk aan Zee. 

Van jongs af aan schrijf ik al graag, vroeger waren dit vooral verhalen en had ik de grote wens ooit een boek uit te brengen maar ergens in mijn puberteit ben ik mijn schrijflust verloren. Tot het moment dat Joandi mij vroeg blogs te gaan schrijven voor “Hemelryk”, en wat vind ik dit leuk! 

Maar natuurlijk vind ik nog veel meer leuk. Zo lees ik graag, ben ik een echt familiemens, houd ik van lekker eten, leuke dingen doen met Caitlynn en Bart, DIY’s en ben ik verslaafd aan Instagram en Pinterest. 

Verder ben ik altijd bezig in huis; Bedenken hoe ik alle ruimtes zo goed mogelijk kan benutten en inrichten of de boel gewoon compleet omgooien. Wel streef ik er vaak naar alles zo low-budget mogelijk te doen (dat moet dan ook wel als je zo vaak veranderd ;-)! Ook ben ik graag bezig in Caitlynn haar kamer, hier kan ik me (nog) helemaal uitleven en laat ik mijn creativiteit de vrije loop. 

Mijn woonstijl kun je het beste omschrijven als Scandinavisch, veel wit met een vleugje industrieel en ook wel wat landelijke aspecten, Rust in het interieur vind ik erg belangrijk want rust in huis is rust in mijn hoofd. 

Vind je het leuk om mij persoonlijk te volgen? Neem dan een kijkje op mijn Instagram @alice_vanduijvenvoorde .

Degenen die mij op instagram (@Alice_vanduijvenvoorde) volgen weten het misschien al; wij verwachten een tweede kindje! Ik ben nu ruim 16 weken zwanger van een jongetje, super leuk natuurlijk dat ik straks, als alles goed mag gaan, een jongen en een meid heb!

Maar dat betekent dus ook dat ik binnenkort nog een heerlijk kamertje moet gaan inrichten. Daar kijk ik dan ook

Ik ben er eventjes tussenuit geweest maar ben weer helemaal terug. Dit keer met een leuke blog over de 5 leukste ikea hacks voor in de kinderkamer. Herinneren jullie mijn laatste blog nog? In die blog vertelde ik dat ik mijn dochters babykamer om zou gaan toveren tot een echte grote-meiden kamer. Ik deelde toen 5 prachtige, inspirerende kinderkamers met jullie.

Met dat

Kleine meisjes worden groot. En mijn meisje is alweer twee jaar dus is het de hoogste tijd dat wij Caitlynn haar babykamer om gaan toveren in een grote meisjes kamer. Ik heb lang nagedacht over hoe ik het ga aanpakken, want; houd ik dezelfde kleuren? Blijven we bij het zachte, bijna sprookjesachtige thema of gaan we een hele andere kant op met

De vlinderstoel is een wereldberoemde design loungestoel waar je bijna niet meer om heen kunt want deze stoel verovert momenteel opnieuw de interieurwereld! Je ziet dit pareltje dan ook steeds vaker voorbij komen op instagram. En ik snap wel waarom! Met zijn moderne en luxe design is het een echte eyecatcher!  De stoel is niet alleen functioneel maar zit ook

Degenen die mij al volgen op instagram konden er bijna niet omheen; Onze eens zo donkere houten vloer is nu: WIT. Het was bloed, zweet en tranen maar het eindresultaat is het zó ontzettend waard, ik ben dol verliefd op onze 'nieuwe' vloer.

Hallo allemaal!

Voor vandaag heb ik weer een leuke blog voor jullie in petto, namelijk; Een inspirerend interview met een echte powerwoman! Lezen jullie mee?

Ken je dat? Dat je iemand ontmoet waar je meteen grote bewondering voor hebt en je vraagt je af; Hoe doet ze het in vredesnaam allemaal?

Dit had ik dus bij Samantha (23) echtgenote, moeder van 2 prachtige

De zomer is nu eindelijk echt begonnen en dat betekent dat we allemaal weer massaal naar buiten gaan, er lekker op uit of juist in eigen tuin of op het balkon. Misschien heb je wel net een nieuwe tuin? Of heb je net het balkon een mooie make-over gegeven? Dan is er toch niets fijners dan uren buiten vertoeven?!

Ik vind het zelf

Hallo lieve lezers,

Vandaag heb ik iets heel leuks voor jullie in petto, althans dat vind ik zelf! 😉 Namelijk een super leuk DIY project!! Degenen die mij al op instagram volgen hebben dit leuke hangende kledingrek misschien al eens voorbij zien komen. Hij is echt heel gemakkelijk om te maken en binnen een half uurtje al klaar. Vandaag zal ik