Over Annemarieke

Foto Annemarieke

Ik ben Annemarieke, 24 jaar en ik woon samen met manlief Teuno en onze 2 katjes Fien & Raaf. We wonen in een klein, maar fijn appartementje in het mooie Gorinchem.

In het dagelijks leven werk ik als ambulant begeleider van autistische kinderen, geniet ik van spelletjes avonden met vrienden, etentjes met familie en schuif ik graag eindeloos met alle meubels en accessoires in huis. Ik vind het tof om goedkopere spullen te combineren met duurdere, kijk graag naar woonprogramma’s en hou van de uitdaging om van oude spullen iets nieuws te maken.

In mijn huis is rust belangrijk. Licht, warmte en eigenheid is wat voor mij van een huis een thuis maakt. Ik hou van het Scandinavisch design. Dit is mij vroeger met de paplepel ingegoten. De liefde voor interieur heb ik van mijn moeder. Tijdens mijn studie heb ik in meerdere studentenhuizen gewoond en heb toen zo goed als dat lukte met een studentenbudget mijn kamer ingericht. Maar stiekem kon ik niet wachten op een grote mensen huis en in augustus 2016 was dat zo ver! Wij kochten ons eerste plekje samen. Wat zijn we daar trots op! Vind je het leuk om een kijkje te nemen in ons appartementje?

Neem dan een kijkje op mijn instagram @mrs.vandijk. Ik heb onwijs veel zin om jullie via de blogs van Hemelryk te mogen inspireren!

Wauw, mijn eerste blog voor Hemelryk is eindelijk een feit! Hoe leuk! Maar toen bleek dat ik Greet van Style and Sugar mocht interviewen, werd ik helemaal enthousiast. Ik ben nu bijna een jaar bezig met mijn Instagram account en Greet is één van de eerste accounts die ik ben gaan volgen en is nog steeds één van mijn favorieten.