Ik ben Joandi Loes

Getrouwd & About

Ik ben Joandi Loes Tholen, 24 jaar jong en dol op interieur. En sinds 14 augustus alweer één jaar getrouwd met de liefde van mijn leven. Al moet ik eerlijk bekennen dat hij de plek als “love of my life” (stiekem) moet delen met onze hond, onze kleine poofball, Alice.

Omdat manlief in ploegdiensten werkt ben ik regelmatig alleen thuis en maak ik toch echt deel uit van “The Lonely Wives Club”, haha! Toen hij maar bleef aandringen dat ik iets met mijn gevoel voor interieur moest doen ontstond na veel moed en onzekerheid deze blog. Maar eerlijk is eerlijk, de laptop is ondertussen vergroeid aan mijn hand. Een leven zonder de blog, dat lijkt me onmogelijk.

Hemel Ryk

Zoals je weet (of niet weet) heette de blog vroeger Aboutloes. Omdat ik het gevoel had dat deze naam niet langer bij mij paste besloot ik de blog letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje te steken.

Hemelryk komt van de wijk waarin ons nieuwe huis gelegen is, De Hemelrijk wijk. Manlief kwam plots op dit idee en ik voelde gelijk een klik. Dus waarom ook niet, Hemel Ryk it is.

Interieur Stylist

Zopas heb ik mijn opleiding tot interieur stylist aan de interieuracademie succesvol afgerond. Ik hoop zodra ons huis is afgewerkt mijn eigen interieurvormgevingskantoor te kunnen starten.

Het idee dat mijn “werk” gebaseerd is op mijn passie maakt me blij en zorgt ervoor dat ik alvast uitkijk naar de toekomst.

Wil je mij iets vertellen?

Indien je nog vragen, ideetjes, leuk (of minder leuk) nieuws hebt of misschien iets helemaal anders te vertellen hebt, dan kan je mij altijd bereiken via onderstaande knop of de Hemelryk Social Media kanalen.

Wonen, mooie huizen en design, maar licht is de norm.

Duurzaam, groen en ecologisch, want dat vinden we belangrijk! 

Lifestyle in de brede context maar dan in een nieuw jasje!

"Home is not a place, it's a feeling."

Wie zijn de gastbloggers?